hadid’s aquatic centre grows wings

Posted by ewanvfe on 26/03/2008

the olympic aquatic centre design by zaha hadid for the 2012 olympics in london has been modified
from its original design (pictured above). building reports that new images of the design display large
temporary seating structures on each side of the facility. due to cutbacks the temporary seating is
being added to provide needed seats for the games and will be removed when the building is
transformed for regular use.

video link

architecture NOW


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: